19th Ave New York, NY 95822, USA

Christian Lundberg ny ordförande för RakeTech Group

RakeTech Group, ett av Europas ledande affiliatebolag inom iGaming, meddelar idag att Christian Lundberg utsetts till ny styrelseordförande för bolaget . Christian har stor erfarenhet från att leda internationella organisationer, med fokus på att bygga framgångsrika företagskulturer som skapar långsiktighet och lönsam tillväxt.
Raketech befinner sig i en mognadsfas där bolaget stärker såväl ledning som styrelse i syfte att säkerställa fortsatt hög och långsiktig tillväxt liksom ett befäst ledarskap på den europeiska marknaden för affiliatebolag. Christian Lundberg är idag strategisk rådgivare till ett flertal företagsledare i både noterade och privata bolag genom den egna verksamheten A Force 4U, och har tidigare haft ledande operativa befattningar i reglerade och teknikcentrerade miljöer hos Fortum (som VD för Fortum Sverige) och Microsoft (som Regional Director för Norden).

”Raketech är ett bolag med hög operativ förmåga och avancerade tekniska lösningar, verksamma i den snabbt växande europeiska spelindustrin. Jag ser att Raketech har goda möjligheter att driva den fortsatta utvecklingen av branschen genom ansvarsfulla affiliatetjänster med fokus på användarvärde, och på så sätt säkra en långsiktig och hållbar tillväxt. Samtidigt ska vi fortsätta driva den aktiva förvärvsagendan där vi riktar in oss på tillgångar av hög kvalitet med ledande marknadspositioner”, säger Christian Lundberg.

”Med Christian ombord får vi ytterligare spets i Raketechs ledarskap. Christian har en gedigen erfarenhet av att bygga vinnarkulturer där alla jobbar mot samma mål och möter marknadens behov med fokus på långsiktiga värden och lönsamhet. Han kommer in i en intensiv period där vi bland annat nyligen förvärvat flertalet tillgångar i Danmark. Dessutom har vi precis nått vår hundrade anställd, från att ha varit ett trettiotal personer för ett år sedan. Jag ser fram mot att jobba tillsammans med Christian och övriga styrelseledamöter för att ta Raketech till nästa nivå”, säger Michael Holmberg, VD för Raketech.

För mer information , kontakta

press@raketech.com eller
VD Michael Holmberg via michael@raketech.com / +356 9999 8009.