Raketech lanserar Urheiluveikkaus.com – ny flaggskeppsprodukt inom sportsbetting i Finland

Raketech utökar sin närvaro i Norden genom lanseringen av det nya sportsbettingforumet Urheiluveikkaus.com – en plattform dedikerad till att leverera högkvalitativt bettinginnehåll och experttips på den finska marknaden.

Urheiluveikkaus.com är en affiliateprodukt som utgör en hub för alla som är intresserade av sportsbetting, såsom speltips, nyheter, kampanjer och spelbolagsrecensioner – allt levererat via en snabb och smidig användarupplevelse till sportfans i Finland.

Produkten drivs via Raketechs ledande sportplattform, som ursprungligen använts på BetXpert.com i Danmark och som tidigare i år uppgraderades med förbättrade funktioner för att kunna användas som en skalbar sportmedieprodukt ”plug and play”, vilket innebär att den enkelt kan anpassas med olika produktutseenden för olika marknader.

”Vi har en tydlig strategi att expandera i regioner och produktområden där vi har en bevisat stark historik. Vi driver sedan tidigare framgångsrika kasinoprodukter i Finland och har noterat en avsaknad av ett sportbettingforum på marknaden. Urheiluveikkaus betyder sportbetting på finska, vilket är det perfekta domännamnet för en högkvalitativ bettinginformationsprodukt och blir en systerprodukt till betting.se, som är Raketechs ledande sportprodukt för den svenska marknaden. Jag är glad att få tillkännage lanseringen av detta spännande projekt, som kommer sport- och spelintresserade i Finland till gagn”, säger Michael Holmberg, vd för Raketech.

För mer information, kontakta gärna press@raketech.com.

Informationen lämnades för offentliggörande den 5 oktober 2018 kl. 8.00 CET.

Om Raketech Group

Raketech är en ledande aktör inom onlineaffiliatetjänster och content marketing, specialierade på att leverera tjänster inom SEO, onlineguider, communities och sociala medier i främst Norden och Storbritannien. Via ett 20-tal flaggskeppsprodukter guidar Raketech sport- och spelintresserade användare till de bästa tänkbara tjänsterna och levererar samtidigt högkvalitativ trafik till sina partners. Raketech växer såväl organiskt som via förvärv, och driver sin verksamhet enligt ett tydligt ramverk för ansvarsfulla affiliatetjänster. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq First North Premier med ticker RAKE. Erik Penser är Certified Adviser. För mer information, besök www.raketech.com.