Raketech satsar på Tyskland med lansering av TVsportguide.de

Raketech lanserar TVsportguide.de i Tyskland, som därmed blir det femte landet där bolaget erbjuder sin populära guide för sport på tv. Webbplatsen och den mobila appen kommer leverera realtidsuppdaterade tablåer för sportsändningar på tysk tv.

TVsportguide.de kommer erbjuda en omfattande guide till de mest populära tv-sända sporterna, inklusive skräddarsydda sektioner för större turneringar och extrafunktioner såsom laguppställningar, statistik, resultat och ligatabeller.

Raketech har som strategi att ta redan etablerade tillgångar till nya vertikaler och geografiska regioner. Plattformen blir en del av Raketechs växande familj av sporttablåer online, som i dagsläget inkluderar TVmatchen.nu (Sverige), TVsportguide.com (Storbritannien), TVsporten.dk (Danmark) och TVkampen.com (Norge). Samtliga guider finns tillgängliga i både desktopversion och som mobilapp.

”Vi är glada över att kunna lansera TVsportguide.de i samband med fotbolls-VM. Lanseringen av en Raketech-produkt i Tyskland ökar räckvidden för vår innehållsrika sportmedieaffär i Europa och skapar nya intäktsmöjligheter för spelbolag, tv-kanaler och konsumenttjänster som vill rikta sig till en publik av engagerade sportfans. Vi kommer att fortsätta utforska hur våra produkter kan anpassas och implementeras i en global marknad”, säger Michael Holmberg, VD för Raketech.