RakeTech Group som är ett av Europas ledande affiliatebolag inom iGaming, meddelar idag att de har rekryterat två seniora personer till ledningen. Den mycket meriterade Anna Nilson kommer att tillträda som Chief Financial Officer (CFO) i maj 2017. Vidare ansluter sig  spelbranschveteranen Fredrik Svederman till styrelsen.

Nilsson kommer att se över den finansiella strategin och säkerställa att bolaget fortsätter sin bana som ett ekonomiskt välskött och lönsamt bolag i den pågående mognadsfasen. Med sig i bagaget har hon flera års erfarenhet från bolag såsom EY, Phone House, Truecaller samt sin senaste position som CFO på MTGx Digital Ventures.

“Jag ser verkligen fram emot utmaningen och att få jobba med alla ambitiösa medarbetare på RakeTech” berättar Nilson. “Mitt primära fokus kommer att vara vägledning och nya infallsvinklar vid förvärv, detta för att ytterligare stärka bolagets tillväxtstrategi. Det känns mycket spännande.”

Fredrik Svederman tillträder styrelsen och för med sig mångårig branscherfarenhet och kunskap till bolaget. De senaste sex åren har han jobbat som CFO för Evolution Gaming och dessförinnan som CFO för Nordnet.

“De nya tillskotten i vår ledningsgrupp har gedigna erfarenheter inom affärsutveckling, ledarskap och företagsförvärv” säger Michael Holmberg, VD för RakeTech. ”Vi upplever just nu en fantastisk tillväxt i RakeTech, och den kunskap som Anna och Fredrik besitter kommer att både tillföra och betyda mycket för bolagets fortsatta tillväxt i framtiden.”