TVmatchen lägger till nya funktioner inför ett händelserikt sportår

Raketech planerar att förbättra den ledande plattformen för sporttablåer, TVmatchen.nu, med helt nya dedikerade sektioner för de största sporthändelserna 2018.

TVmatchen-plattformen erbjuder realtidsuppdaterade tv-tablåer för sport, statistik och bettingtips till miljoner av sportfans i Sverige, Norge (TVkampen.com), och Danmark (TVsporten.dk).

Raketech bekräftar nu planerna på att lansera dedikerat innehåll för årets största sporthändelser. Ett rekordhögt antal besökare har varit inne på kampanjsajten för 2018 års vinter-OS. Sajten har hittills haft en nära 50-procentig ökning av besök jämfört förra vinter-OS i Sotji.

De dedikerade kampanjsajterna kommer att läggas till för de mest populära mästerskapen, såsom fotbolls-VM, och kommer att kännetecknas av specialinnehåll och förbättrad funktionalitet såsom att att kunna lägga till favoritlag och få notifieringar.

“Vi vill alltid öka värdet för våra användare. Utifrån TVmatchens imponerande statistik under vinter-OS har vi märkt en ökad efterfrågan på dedikerade sektioner, och beslutat oss för att satsa på de största sporthändelserna under 2018. Vi vill ge våra användare bästa tänkbara information för så många sporter som möjligt, så att de får veta allt om sina favoritlag och matcher från en enda integrerad medieplattform”, säger Michael Holmberg, VD för Raketech.

TVmatchen.nu är Raketechs ledande plattform för sporttablåer. Motsvarande plattformar erbjuds också i Danmark och Norge genom TVsporten.dk respektive TVkampen.com. På webbplatserna, eller via apparna som laddas ner från Apple Store och Google Play, finns mer information om var man kan se den senaste sporten live.