TVsportguide.com lanseras i Storbritannien

Efter att ha drivit ett antal framgångsrika realtidsuppdaterade tablåer för tv-sport i Skandinavien lanserar nu Raketech TVsportguide.com i Storbritannien. Målet är att vara den ultimata guiden för sport på tv och säkerställa att brittiska fans aldrig missar när deras lag spelar eller favoritidrottare tävlar.

TVsportguide.com presenterar realtidsuppdaterade tablåer för de tv-kanaler och streamingtjänster som finns tillgängliga i Storbritannien. Den anpassningsbara tjänsten täcker de mest populära sporterna och tävlingarna, inklusive fotboll, rugby, tennis, golf, cricket och formel 1.

Målet är att vara den ultimata guiden för sport på tv och säkerställa att brittiska fans aldrig missar när deras lag spelar eller favoritidrottare tävlar.

TVsportguide.com innehåller även laguppställningar, statistik, tabeller och spelscheman, något som skapar ett extra värde för den sportintresserade användaren.

”Med sina imponerande tittarsiffror vet vi att britterna älskar att titta på sport och det är hemmamarknad för några av de mest spännande lagen, idrottarna och tävlingarna i världen. Vi såg ett behov av en ny tjänst som kombinerar tablåer för tv-sport med engagerande innehåll i en enda integrerad plattform”, säger Michael Holmberg, VD för Raketech.

”Efter att ha drivit våra guider för tv-sport i Skandinavien framgångsrikt i många år är vi väldigt glada över möjligheten att expandera till den brittiska marknaden. Vi hoppas och tror att TVsportguide.com blir ett perfekt verktyg för sportentusiaster i Storbritannien”, tillägger Alexander Simeonidis som grundat TVsportguide.com och de skandinaviska guiderna tillsammans med Jens Alén.

TVsportguide.com är den senaste produkten i Raketechs familj av sporttablåer som redan omfattar TVmatchen.nu (lanserat 2004), TVsporten.dk och TVkampen.com, som servar miljontals sportfans i Sverige, Danmark och Norge. Besök webbplatsen för mer information om den senaste livesporten eller ladda ner appen från Apple Store och Google Play.