Inbjudan till telefonkonferens för bokslutskommuniké 2019

Raketech, en ledande aktör inom inom onlineaffiliatetjänster och content marketing, kommer att publicera sin bokslutskommuniké för 2019 den 19 februari klockan 8.00 CET. Rapporten kommer presenteras klockan 9.00 CET samma dag av Raketechs vd Oskar Mühlbach och CFO Måns Svalborn.

Presentationen kommer hållas på engelska och kan följas via både via telefonkonferens och audiocast och följs av en frågesession där samtliga är välkomna att delta.

För att delta i telefonkonferensen, använd följande nummer:
Sverige: +46 8 5055 8358
Storbritannien: +44 3333 009 035

Telefonkonferensen kan också följas online här: https://tv.streamfabriken.com/raketech-q4-2019

För mer information, kontakta [email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 11 februari 2020 kl. 08.30 CET.

Om Raketech Group

Raketech är en ledande aktör inom onlineaffiliatetjänster och content marketing, specialierade på att leverera jämförelsetjänster för sport och spel, onlineguider, communities och sociala medier i främst Norden och Storbritannien. Via ett 20-tal flaggskeppsprodukter guidar Raketech sport- och spelintresserade användare till de bästa tänkbara tjänsterna och levererar samtidigt högkvalitativ trafik till sina partners. Raketech växer såväl organiskt som via förvärv, och driver sin verksamhet enligt ett tydligt ramverk för ansvarsfulla affiliatetjänster. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq First North Premier Growth Market med ticker RAKE. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser ([email protected] / 08-463 83 00). För mer information, besök www.raketech.com.