Oskar Mühlbach utsedd till VD och Koncernchef i Raketech

Styrelsen i Raketech Group Holding P.L.C, en ledande aktör inom onlineaffiliatetjänster och content marketing, har utsett Oskar Mühlbach till ny VD och Koncernchef. Sedan april 2019 har Oskar Mühlbach haft rollen som operativ chef (COO).

Oskar Mühlbach har gedigen erfarenhet från några av Nordens mest framgångsrika varumärken inom e-handel, onlinekasino och sportbetting. Han har haft en betydande roll i att utveckla bolagets strategi för framtida expansion tillsammans med styrelsen samt övriga i ledningsgruppen.

”Oskar har en tydlig vision av hur Raketech skall utvecklas mot att bli en global partner till aktörer inom hela spelindustrin. Med spetskompetens inom företagets kärnverksamhet är jag trygg med vi säkerställer rätt balans mellan organisk utveckling och expansion. Vi går nu in i en ny fas i bolagets utveckling och jag är övertygad om att han är rätt person för att exekvera på vår strategi samt att leda bolaget igenom de utmaningar som vi och hela branschen upplevt under 2019”, säger Christian Lundberg, styrelseordförande. 

Michael Holmberg lämnar Raketech och överlämnar VD-uppdraget till Oskar Mühlbach med omedelbar verkan.

”Michael Holmberg har varit en drivande kraft i omvandlingen av ett ungt och snabbväxande företag till en av marknadens ledande aktörer inom affiliate marketing. Han har även varit tongivande i processen med att förbereda och genomföra noteringen av Raketech på Nasdaq First North Premier Growth Market. Jag är mycket tacksam för hans insatser och önskar Michael varmt lycka till i sin fortsatta karriär”, avslutar Christian Lundberg. 

För mer information, kontakta:
Christian Lundberg, Styrelseordförande
Tel: +46 70 344 58 07

Erik Skarp, Styrelseledamot
Tel: +356 996 73 240

Denna information är sådan information som Raketech Group Holding P.L.C. är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 december 2019 kl. 20.00 CET.

Om Raketech Group

Raketech är en ledande aktör inom onlineaffiliatetjänster och content marketing, specialierade på att leverera jämförelsetjänster för sport och spel, onlineguider, communities och sociala medier i främst Norden och Storbritannien. Via ett 20-tal flaggskeppsprodukter guidar Raketech sport- och spelintresserade användare till de bästa tänkbara tjänsterna och levererar samtidigt högkvalitativ trafik till sina partners. Raketech växer såväl organiskt som via förvärv, och driver sin verksamhet enligt ett tydligt ramverk för ansvarsfulla affiliatetjänster. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq First North Premier Growth Market med ticker RAKE. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser ([email protected] / 08-463 83 00). För mer information, besök www.raketech.com.