Raketech ingår partnerskap med Trustly för att erbjuda In-Banner Pay N Play-teknologi genom sina ledande spelprodukter online

Raketech, ledande spelaffiliate och innehållsmarknadsföringsföretag, ingår samarbete med det ledande betalföretaget Trustly, för att erbjuda ”In-Banner Pay N Play”-funktion  – ett helt nytt sätt för kunden att spela direkt i annonsen.

Johan Svensson, CCO på Raketech, kommenterade: ”Vi är glada över att ingå partnerskap med Trustly och erbjuda ny teknologi som kommer att förbättra användarupplevelsen i våra iGaming- och sportmediaprodukter. Trustlys innovativa In-Banner Pay N Play-teknologi levererar den allra senaste spelupplevelsen och skapar stort värde för operatörer som strävar efter att effektivisera sina marknadsföringskostnader. Användare som letar efter senaste Pay N Play-kasinon eller de bästa betting-oddsen kan göra insättningar och placera sina bets genom speciella banners på våra produkter utan att bli omdirigerade.”

Raketech är den första spelaffiliaten som ingår partnerskap med Trustlys nya koncept. Raketechs användare som letar efter de bästa speltjänsterna online kan göra insättningar eller placera bets utan att behöva lämna webbplatsen de befinner sig på. Denna funktion för In-Banner Pay N Play möjliggör snabba och säkra betalningar genom direkta banktransaktioner.

Trustly, det europeiska betalföretaget, utvecklade Pay N Play för att effektivisera användarupplevelsen i kontakten med handlare och operatörer. Raketech har länge arbetat med Pay N Play-teknologi, och de två företagen har som gemensamt mål att erbjuda en snabb och säker spelupplevelse online hos operatörerna.

För mer information, kontakta [email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 21 november 2018 kl. 08:00 CET.

Om Raketech Group

Raketech är en ledande aktör inom onlineaffiliatetjänster och content marketing, specialiserade på att leverera tjänster inom SEO, onlineguider, communities och sociala medier i främst Norden och Storbritannien. Via ett 20-tal flaggskeppsprodukter guidar Raketech sport- och spelintresserade användare till de bästa tänkbara tjänsterna och levererar samtidigt högkvalitativ trafik till sina partners. Raketech växer såväl organiskt som via förvärv, och driver sin verksamhet enligt ett tydligt ramverk för ansvarsfulla affiliatetjänster. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq First North Premier med ticker RAKE. Erik Penser är Certified Adviser. För mer information, besök www.raketech.com.