Raketech publicerar årsredovisning 2019, begränsar språk för informationsgivning till engelska

Från och med idag, torsdag den 9 april 2020, finns Raketech Group Holding Plc:s årsredovisning för 2019 tillgänglig på engelska på koncernens webbplats, https://www.raketech.com/investor/.

Vidare har styrelsen i Raketech beslutat att begränsa bolagets språk för informationsgivning till engelska, bland annat till följd av Raketechs globala närvaro och det faktum att bolagets koncernspråk är engelska. Övergången kommer att genomföras omgående, vilket innebär att Raketech endast kommer att kommunicera och förbereda finansiella rapporter och pressmeddelanden på engelska från och med idag den 9 april 2020.

De som för närvarande prenumererar på Raketechs svenska pressmeddelanden och rapporter kommer automatiskt bli överförda till den engelska prenumerationslistan. Inga åtgärder för nuvarande prenumeranter krävs.

För de som inte redan prenumererar på bolagets nyheter men önskar bli prenumerant, vänligen fyll i formuläret längst ner på https://www.raketech.com/investor/.

För mer information, vänligen kontakta:

Andreas Kovacs, IR-ansvarig,  [email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 9 april 2020 kl. 08.30 CET.

Om Raketech Group

Raketech är en ledande aktör inom onlineaffiliatetjänster och content marketing, specialiserade på att leverera jämförelsetjänster för sport och spel, onlineguider, communities och sociala medier. Raketech guidar sport- och spelintresserade användare till de bästa tänkbara tjänsterna och levererar samtidigt högkvalitativ trafik till sina partners. Raketech växer såväl organiskt som via förvärv, och driver sin verksamhet enligt ett tydligt ramverk för ansvarsfulla affiliatetjänster. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq First North Premier Growth Market med ticker RAKE. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser (certifi[email protected] / 08-463 83 00). För mer information, besök www.raketech.com