19th Ave New York, NY 95822, USA

Raketch vinnare av bästa finansiella webbplats på iGB Affiliate Awards

Raketechs ledande svenska webbplats för finansiella tjänster Lånapengar.com has utsetts till bästa finansiella webbplats på iGB Affiliate Awards.

Raketech iGB Affiliate 2018 Award Winner
Lånapengar, som är en av Raketechsfrämsta produkter inom finansiella tjänster, erbjuder en mobilvänlig plattform som fokuserar på att leverera en pålitlig jämförelse av de senaste lånealternativen i Sverige, förstärkt av expertinnehåll och en gedigen användarupplevelse.
iGB Affiliate Awards delas ut till bolag som arbetar målmedvetet och bidrar till en positiv utveckling för branschen. Ceremonin samlar hundratals personer från världens ledande affiliate- och spelbolag för att lyfta fram goda resultat under de senaste 12 månaderna.
Raketech har breddat sin verksamhet under det senaste året genom att etablera sig på nya områden såsom jämförelser av finansiella tjänster, sportmedieplattformar, appar med TV-tablåer för sport och sociala communities.
“Att vinna pris för bästa finansiella webbplats är en stor framgång som vi är väldigt stolta över, och som ger oss ytterligare energi att fortsätta flytta fram positionerna 2018” , säger Michael Holmberg, VD för Raketech.
”Vårt team har jobbat hårt, och detta erkännande visar att vårt fokus på innehåll av hög kvalitet och användarupplevelse är den rätta strategin”, säger Charlotta Shelbourg, Product Manager på Raketech.
De senaste tolv månaderna har varit händelserika för Raketech, med lansering av en ny varumärkesidentitet, etablering inom nya affärsområden, genomförande av flera framgångsrika förvärv, förstärkning till över 100 medarbetare och nominering för sex olika branschpriser under perioden.
“Vi vill fortsätta växa inom nya områden, utveckla nya produkter, testa nya vertikaler och stärka vår kärnaffär med nya innovationer. Alla har jobbat febrilt under det senaste året, och det känns mycket bra att få ett erkännande för det hårda arbetet genom att ta emot denna utmärkelse”, avslutar Michael Holmberg.