TVmatchen.nu blir officiell partner till Djurgården Fotboll

Raketechs ledande sportplattform TVmatchen.nu blir officiell partner till Djurgården Fotboll. Avtalet innefattar bland annat att TVmatchen.nu kommer ha sin logga på spelarnas tröjor under kommande säsong.

TVmatchen.nu är Sveriges största sporttablå för tv och streamingtjänster med över 750 000 unika besökare i månaden. Genom ett nytt sponsorsavtal blir TVmatchen.nu officiell partner till den anrika Stockholmsklubben. I avtalet ingår reklam på Tele2 Arena, digital exponering och tröjexponering.

”TVmatchen.nu är en av våra mest framgångsrika produkter och vi är mycket nöjda att få ingå samarbete med Djurgården, en av Sveriges största allsvenska klubbar. Vi har sedan en tid tillbaka undersökt hur vi bäst kan öka exponeringen för TVmatchen, och det naturliga steget var att ingå sponsorskap kopplat till våra användare – vilket i detta fall är Allsvenskan. Vi ser Allsvenskan som det allra yttersta Sverige har att erbjuda gällande sportunderhållning och i år föll valet på Djurgården. Vi ser ett stort värde i att exponeras på spelarnas tröjor i anslutning till matcherna och har målsättningen att ännu fler ska börja använda TVmatchens omfattande informationsutbud”, säger Michael Holmberg, vd för Raketech.

“Det är mycket glädjande att TVmatchen.nu väljer Djurgården Fotboll som partner när de nu tar steget in i svensk fotboll. Det är ytterligare ett bevis på att vi är attraktiva och har ett starkt varumärke som attraherar nya partners. Vi hälsar TVmatchen.nu välkomna till Djurgårdsfamiljen och ser fram emot ett för båda parter mycket givande samarbete” säger Henrik Berggren VD Djurgården Fotboll.

Utöver TVmatchen.nu erbjuder Raketech motsvarande plattformar för sportfans i Storbritannien (TVsportguide.com), Tyskland (TVsportguide.de), Danmark (TVsporten.dk) och Norge (TVkampen.com). Plattformarna erbjuds både online och som appar via Apple Store och Google Play. Det senaste tillskottet i Raketechs växande guideutbud är Esportsguide.com som riktar sig sportfans över hela världen.

Raketechs CEO Michael Holmberg med Djurgårdens sportchef Bo Andersson

För mer information, kontakta press@raketech.com

Informationen lämnades för offentliggörande den 12 mars 2019 kl.10.00 CET.

Om Raketech Group

Raketech är en ledande aktör inom onlineaffiliatetjänster och content marketing, specialierade på att leverera tjänster inom SEO, onlineguider, communities och sociala medier i främst Norden och Storbritannien. Via ett 20-tal flaggskeppsprodukter guidar Raketech sport- och spelintresserade användare till de bästa tänkbara tjänsterna och levererar samtidigt högkvalitativ trafik till sina partners. Raketech växer såväl organiskt som via förvärv, och driver sin verksamhet enligt ett tydligt ramverk för ansvarsfulla affiliatetjänster. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq First North Premier med ticker RAKE. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser (certifiedadviser@penser.se / 08-463 83 00). För mer information, besök www.raketech.com.